Hvordan sikre bærekraft i kommunens klimatilpasningsarbeid?

Ta med kaffekoppen og bli oppdatert på rykende ferske resultater fra prosjektet: Bærekraftsanalyse av klimatilpasningstiltak.  Dette møtet er en del av ei digital møterekke som vil gå gjennom hele 2024, og er en forlengelse av Klimatilpasningsforum Rogaland. 

Dato
30. oktober 2024
Tid
9:00 - 10:00
Sted
Digitalt - Microsoft Teams

Påmelding

Agenda for møtet: 

På dette møtet vil du få presentert resultater og gjennomgang av verktøy utviklet gjennom det tre-årige prosjektet Bærekraftsanalyse av klimatilpasningstiltak. Prosjektet har utviklet 2 praktiske verktøy for kommunene. Et bærekraftsanalyse-verktøy, og en prosessveiviser.

SINTEF har vært prosjektleder og Stavanger kommune har vært prosjekteier. Sju kommuner i Rogaland har deltatt, sammen med syv andre private og offentlige aktører. Prosjektet ferdigstilles nå i høst.

Begge verktøyene jobbes det videre med gjennom prosjektet «Verktøy for å ta i bruk NBL», ledet av Stavanger kommune. I det oppfølgende prosjektet jobbes det med å gjøre begge verktøyene enda mer tilgjengelig og enklere i bruk.

Målgruppe: 

Alle offentlige og private aktører med interesse eller ansvar for klimatilpasning i Rogaland; kommuner, fylkeskommune, statlige etater, kunnskaps- og forskningsinstitusjoner, næringsliv og bedrifter, interesseorganisasjoner. 

Deltakere av Klimatilpasningsforum Rogaland.

Om den digitale møterekken “Kaffi&Klimatilpasning”

Rogaland fylkeskommune tilrettelegger for jevnlige digitale møter gjennom hele 2024. Dette er en forlengelse av de fysiske møtene i Klimatilpasningsforum Rogaland.

Hensikten er få til jevnlig dialog mellom private og offentlige aktører som jobber med klimatilpasning i fylket. Her vil vi legge opp til informasjons- og erfaringsdeling om stort og smått, men også gi rom for dialog, stille spontane spørsmål eller informere om aktuelle saker.

Møtene vil enten ha en åpen agenda eller vi tilrettelegger for å sette konkrete tema på dagsorden, gjerne etter behov og innspill fra deltakerne.

 

Arrangør

Plan-, miljø- og samfunnsavdelingen

Kontakt

Elin Valand